49

Димитър Иванов с поздрав за Благовещение

Днес отбелязваме големия християнски празник Благовещение и 34 години от създаването на община „Марица“. През последните 2 години преживяхме световна пандемия, която промени ежедневието на всички ни. Настоящето ни минава под знака на войната и стотиците прекършени човешки съдби.

В тези размирни времена, когато на няколкостотин километра от границите на нашата държава  летят куршуми, падат бомби и загиват хора, мисля, че трябва да оценим свободата, мира, щастието да сме заедно с любимите си хора и спокойния живот, който водим и който успяхме да постигнем, благодарение на общите ни усилия през годините. 

Скъпи жители на община „Марица“,

Винаги съм считал, че най-голямо значение за община „Марица“ имат нейните жители. Затова по време на управлението ми през последните 10 години, стремежът ми е бил да направя живота на хората, живеещи и работещи тук, много по-добър. 

Признателен съм на всички Вас за високия дух, трудолюбието, инициативността и отговорността, с които отстоявате доброто име и авторитета на община „Марица“. Нека да сме благодарни за това, което имаме и да продължим да съграждаме и развиваме селищната система, в която сме избрали да създадем дом и семейство.

Знам, че все още има много предизвикателства, пред които сме изправени, но съм убеден, че с воля, труд и енергия ще превърнем община „Марица“ в още по-притегателно място за младите хора, за бизнес и инвестиции.

Пожелавам всички ние да запазим добротата, вярата и човещината в отношенията помежду си и да продължим заедно да работим за развитието, просперитета и бъдещето на община „Марица“!

Честит празник!

Кмет на община „Марица“

Димитър Иванов

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?