Следвайте ни

Забавачките в Харманли с ново обзавеждане

viber icon

С нови климатични системи, кътове за игра, гардеробчета, маси и други са детските градини в Харманли. Децата ползваха гардероби от времето на своите родители, сега всички са обновени. Всички градинки се радват и на нови паравани за куклен театър, които използват за представления и рождени дни и внасят много положителни емоции в ежедневието им.

В последните години един от приоритетите на Община Харманли е обновяването на материалната база и осигуряване на уют, комфорт и безопасна среда на децата, казаха от администрацията.

Важно е и осигуряването на здравословно хранене и спортни занимания. Персоналът в основната кухня в “Пролет“ вече се радва на нови печки с по-голям капацитет и с висока енергийна ефективност, като към тях има и нови домакинска посуда, професионален кухненски робот - пасатор + миксер. Те са улеснение в приготвянето на храната за най-малките съобразно изискванията за детско меню и спазването на специфичните диети за здравословно състояние на децата. За добрата хигиена на готварските принадлежности са подменени големия стерилизатор в кухнята, както и всички стари стерилизатори по групите и в трите градини. В дворовете са подновени кътовете за игра с нови беседки, пързалки и озеленяване. 
Пералното помещение в ДГ „Пролет“ е оборудвано с нови професионални пералня и сушилня. За трите детски градини са осигурени ЗарядBOX за наличните таблети, с които децата имат интересни занимания.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?