Следвайте ни

За и против чистотата в Куклен

viber icon

Общински съвет Куклен отхвърли предложението на общинска администрация за план-сметката за чистота за 2020 г. В предложението за почистване са заложени запазването на цените  на промили за гражданите. Предвидени са средства за почистване на дерета и закупуване на моторни снегорини за малките населени места в община Куклен.

От администрацията посочиха висока събираемост на стари задължения през изминалата година, благодарение на което ще се обезпечи дейността през настоящата година.


Новото мнозинство от ДПС, ВМРО и местна коалиция “Ал. Стамболийски”, не обосноваха ясно решението си за отказ. Единствено съветниците на ПП ГЕРБ гласуваха със “ЗА” предложената план-сметка.

Предстоят зимни месеци със снегонавявания, но съдбата на кукленци остава в ръцете на общинските съветници.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

MOPU

MOPU

04.03.2020 | 22:34

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. Казвам се Катика Каменич, оставям в Петрич в България, искам да използвам тази страхотна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: ([email protected] или [email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?