Интерактивна стая в Куклен със съдействието на КЦМ

КЦМ 2000 ГРУП работи в тясно сътрудничество с община Куклен за подпомагане на развитието на образованието и социално-културния живот в общината. 

Тази година като част от социалната си политика КЦМ осигури необходимата техника за изграждане на интерактивна стая в Средно училище „Отец Паисий“ в гр. Куклен. Класният ръководител на I-a клас г-жа Зекова е много доволна, че разполага с техника, чието закупуване е финансирано от КЦМ, която осигурява достъп до съвременния метод за интерактивно обучение. Усмивките по лицата на нейните ученици са достатъчно показателни, че децата са щастливи, че образованието отговаря на техните възприятия за света. 

В помощ на учителите КЦМ осигури и мултифункционално устройство, което да улесни работата им и предоставянето на материали за учебния процес. 

„Радваме се, когато има инициативност от страна на училището и общината. За нас е голямо удоволствие да работим с по-амбициозни, по-млади, по-съвременни хора, които искат нещо ново, и в тази връзка сме удовлетворени от работата си с тези хора и администрацията. Ние имаме друга работа и трябва да сме най-добри там. Ако сме по-добри в металургията, ще можем и да помагаме повече“, заяви Румен Цонев, главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 ГРУП. 

„Ако децата ги няма в училище, всичко си губи смисъла. Колкото повече усилия полагаме в тази посока, по-добре. Децата живеят в тяхното време вече“, допълни Румен Цонев. 

Боряна Андонова, директор на училището, изказа благодарност за предоставената възможност за атрактивно обучение. 

В училището функционират 11 клуба за занимания по интереси като част от целодневната организация на учебния ден. Част от тях работят с помощта на КЦМ 2000 ГРУП, включително кръжока по царевична шума и фанфарния оркестър, който навреме е славел училището.

Освен за подобряване на образованието и социалния живот на учениците всяка година КЦМ се грижи за здравословното хранене на децата от училището. През настоящата учебна година 375 ученици от СУ „Отец Паисий“ отново ще получават по 1 плод на ден. „Това създава и здравословен начин на хранене“, отбеляза Румен Цонев при подписването на договор за над 10 000 лв. за осигуряване на плодовете.

Възпитавайки децата от малки да се хранят здравословно, е в полза на цялото общество сега и в бъдеще.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?