Сформираха екипи в помощ на хората под карантина в Куклен

Със своя заповед кметът Мария Белчева организира екипи  за закупуване на продукти и лекарства за всички жители на общината поставени  под карантина. Екипите от общински служители  ще приемат заявки също и от самотни възрастни хора и  хора с  увреждания.


Общинската услуга е  за закупуване на хранителни продукти и  лекарства, както и  заплащане на комунално-битови разходи и  се осъществява   със средства на  нуждаещите се.


Заявките за предоставяне на  услугите  могат да  се подават на телефон 03115/2120 или на имейл: [email protected], всеки работен ден от 8.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч.


Ползвателите на  новата  услуга  ще трябва да предоставят на служебното лице данни за трите си имена, адрес, възраст, принадлежност към определена целева група, вид на необходимата услуга, дата и час за предоставянето й, уточняват от общината.


„Следим стриктно спазването на мерките и  държим  хората да разберат, че оставането им в къщи в тази ситуация е важно за справяне с проблема. Затова повтаряме и им напомняме това", коментира кметът на Куклен Мария Белчева.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?