Пожар изпепели къща в Куклен, има пострадал

Пожар изпепели къща в Куклен. Сигналът е получен на 13 януари, около 5 ч. Пожарът в къща в Куклен е загасен от три екипа. Унищожено е домашно имущество, опушени са стени.

Един обитател е пострадал от вдишаните газове. Оказана му е медицинска помощ. Предполагаемата причина е неправилно боравене с електроуред. Благодарение на бързите действия на служителите пожарът е локализиран без да успее да се разпространи към съседна къща.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
polkmjn

polkmjn

04.03.2020 | 22:34

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. Казвам се Катика Каменич, оставям в Петрич в България, искам да използвам тази страхотна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: ([email protected] или [email protected])

Отговори
0 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?