Следвайте ни

Обръщение на Елена Филева, кандидат за кмет на Община Куклен

viber icon

Уважаеми жители на община Куклен,

На 27-ми октомври 2019 г. всички ние ще имаме възможността с гласа си да поставим ново начало и да определим бъдещето на Куклен. Това е денят, който дава шанс да бъде направена дългоочакваната промяна в управлението на общината. Шансът ни е уникален, защото не са много населените места, където след години на застой може да започне реално съзидание.

Кукленци имат право на съвременен и открит начин на управление - за нови идеи, за добри проекти, за качествени хора, за воля за работа в името на човека. Съзнавам напълно всичко това, нямам колебание да се изправя пред вас и открито да поискам подкрепа.

Уверявам ви - имам решимостта да отворя Общината за гражданите и в следващите 4 години заедно да чертаем нейното развитие. Готова съм да поема тази отговорност, поделена с вас, гражданите на община Куклен. Защото Община Куклен притежава потенциал да бъде превърната в уютно и комфортно място за нашите родители, модерно, динамично и перспективно - за младите хора и децата, атрактивно за инвестиции, за бизнес и за развитие на туризма. 

Скъпи съграждани и приятели,

Прозрачността и гражданският контрол ги няма днес! Няма и визия за бъдещето, а идеята „Всички заедно за Община Куклен“ бе предадена!

С всички сили ще работя за повишаване на доходите и привличане на инвеститори. Ще подобря сигурността и общинската инфраструктура, а мои приоритети ще бъдат:

грижа за хората;

образование за младите;

добра бизнес среда.

Последните 6 години живея с вашите проблеми. Станах една от вас. Вашите проблеми са и мои и знам как да ги реша! А вие добре знаете как се поставя ново начало.

Нека превърнем Куклен в едно привлекателно и по-добро място за живеене! Нека бъдем община, където младите имат своето БЪДЕЩЕ!

Елена Филева

Канддат за кмет на Община Куклен

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

MOPU

MOPU

04.03.2020 | 22:35

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. Казвам се Катика Каменич, оставям в Петрич в България, искам да използвам тази страхотна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: ([email protected] или [email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?