71

Мария Белчева: В Куклен отвориха врати най-иновативните предприятия от автомобилната индустрия

Oбщина Куклен продължава да се развива, да обогатява живота ни с нови възможности, запазвайки сигурността и спокойствието на малкия град и китните планински селца.
През последните години видяхме бурно развитие в индустриалното производство на нашата територия, където врати отвориха едни от най-иновативните и бързо развиващи се  предприятия от широкото поле на автомобилната индустрия.

Местните предприятия също разширяват дейността си, както може да се види от строителството в т.нар. Малка промишлена зона.

В град Куклен продължава да съществува и да се развива плътна мрежа от местни магазини и търговски обекти. Изцяло нов облик придоби нашата централна градска част, голяма част от
улиците в град Куклен. Днес все по-ясно град Куклен очертава профила си на едно жизнено и красиво малко градче. Малко градче, което може гордо и уверено да се конкурира с много други населени места из нашата страна по красота, възможности за развитие, сигурност и спокойствие.

Началото на фолклорния фестивал “Куклен фест”, което поставихме преди 2 години, традиционните вече за града ни ежегодни кино-прожекции, театрални постановки и празненства, създават базата за надграждане и създаване на един жизнен културен и обществен живот.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 4 оценки
3/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?