Следвайте ни

Мария Белчева: Само с повече работа, Куклен може да стане по-добро място за живот

viber icon

Последните четири години не бяха леки за нас. Минахме през редица трудности, но съумяхме да се справим. Дадохме една стабилност в развитието, след смутните години преди това. Затова сега можем всички да мислим с оптимизъм за бъдещето на община Куклен.

Въпреки тежкото наследство, което получихме, резултатите са налице. Ремонтирани улици, ремонтиран център, функционираща млечна кухня, социални услуги за деца и възрастни, гостувания на големи театри ,кино прожекции и т.н.

Три нови, големи предприятия отвориха врати в Индустриалната ни зона. Те сумарно ще разкрият над 500 нови работни места. Изградиха се три изцяло нови улици в зоната, с което размерът и качеството на инвестициите в Община Куклен се покачиха още повече. Преговаряхме, а вече сме и с по-ясна идея за развитието на професионалното образование и професионалната гимназия в Куклен.

Накрая, но не на последно място, значителни подобрения виждаме и в показателите за чистота на атмосферния въздух. Това е предимно намаляване на показателите на т.нар. финни прахови частици. Основната причина за по-добрите показатели са асфалтираните улици и постепенната газификация на град Куклен.

Усилената работа ще продължи, за да върнем предишния блясък на Куклен като шампион по благоустрояване. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?