49

Мария Белчева: Пожелавам си накрая победител да е Куклен

“Когато работим в съгласие по между си, когато в дебата между нас се получават конструктивни идеи, тогава това означава, че всички ние, от всички партии и представители на всички етноси в общината, сме си свършили работата“ , заяви кандидат за кмет на община Куклен Мария Белчева по време на среща - разговор за бъдещето на Куклен.

Поканата за среща бе отправена към всички, които искаха да влязат в диалог, да получат отговори на интересуващите ги проблеми и визията на г-жа Белчева и екипът й за бъдещето на общината. По време на срещата, г-жа Белчева очерта основните приоритети пред бъдещето управлeние и конкретните инициативи и проекти, които нейният екип ще се стреми да изпълни.

По време на срещата бяха задавани въпроси от страна на присъстващите по темите обществен транспорт, канализация, инфраструктура и др. Като на всички поставени въпроси Белчева отговори компетентно и открито. Присъстващите в залата бяха единодушни, че няма по-подготвен човек от Мария Белчева в общината, който може да говори по всички въпроси касаещи инфраструктурата, социалния и културен живот в общината.

Отношение по приоритетните теми на бъдещото управление на община Куклен взеха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ в община Куклен.

“Иска ми се да използвам думата партньори, а не конкуренция, защото всички участници в надпреварата искаме едно и също нещо - и това е Куклен да е едно по-добро място за живот. Иска ми се накрая победител да
излезе община Куклен”, заключи г-жа Белчева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
666

666

27.10.2023 | 16:32

Когато ми асфалтирате улицата, тогава ще гласувам за филева, белчева, сотиров, куманов и т.н. Сега, НЕ! Улицата не е виждала асфалт от времето, когато кметицата се е напикавала в пелени. През нея минава централен тръбопровод от етернит. Половината я направиха преди 5 г. Останаха последни 200 м., НО кметицата я отчете, като изпълнена. НИКОЙ кмет или съвет не дойде на место да се запознае с проблема, затова и майната ви! Три пъти се пука връзката м/у тръбите / стара и нов/, Аварии, точене на резервоара 500 м3, дупки, кал, мизерия и прах и така 17 г.. Ха сека познайте, за коя улица става въпрос. Труден въпрос нали, Кандидатчета?

Отговори
0 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?