46

Малки коледари посетиха кмета на Куклен Мария Белчева

Дружина от коледари от Средно училище „Отец Паисий” в Куклен гостуваха на кмета на община "Куклен" Мария Белчева. Пременените с автентични носии учениците от начален курс показаха, че познават в детайли народните бит, фолклор и обичаи.

Децата пяха „Ой, Коледо, мой Коледо”, изпълниха обичая Коледуване, като наредиха „за тази къща” много здраве и берекет. Кметът Белчева благодари за празничната атмосфера и за радостните
емоции, които създадоха за служителите на администрацията. Тя им пожела да бъдат здрави, да имат весела ваканция, светли празници и да бъдат прилежни ученици.

На изпроводяк кметът и председателят на Общинския съвет в Куклен раздадоха на всяко коледарче пакетче с лакомства, а после всички се снимаха за спомен.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
dimitar

dimitar

09.03.2023 | 12:53

оферта за личен и професионален заем Ние сме кредитна финансова институция, представлявана от голяма инвестиционна група Euro Pacific Bank. Ние предлагаме много изгодни кредитни услуги от 8000 евро до сума от 500 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на погасяване от 25 години. Затова предлагаме нашите финансови услуги, ако се интересувате Имейл: [email protected]; whatsapp:+33 745 503 314

Отговори
0 0
ГЪДЮ

ГЪДЮ

23.12.2022 | 06:03

ТОВА ДОБРЕ,НО ДА ОПРАВИ УЛИЦА "ХАН КРУМ" В С.ГЪЛЪБОВО,ЧЕ МЯЗА НА НЕ ЗНАМ КАКВО... ПРИ ТОВА СПЕШНО!!!

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?