Следвайте ни

Куклен със "Забавления по време на карантина"

viber icon

Първото от поредицата събития, които Община Куклен организира изцяло в интернет, стартира  с фото-конкурс „Забавления по време на карантина". Фотоконкурсът се организира и посвещава на празника на детето - 1 юни.

„Поради извънредните обстоятелства няма да можем да отбележим празника на площада, както всяка година. Времето прекарано вкъщи може да бъде оползотворено в творчество. Затова ще се забавляваме чрез вашите оригинални кадри, като акцентът ще е върху децата и веселите моменти прекарани с тях“, уточняват от общинската администрация в Куклен.

Малки и големи деца могат да се включат в надпреварата за най-добра рисунка. За участие в конкурса няма възрастови ограничения и няма ограничения за използвани материали – важни са желанието и талантът.

Очакват се творби от различните видове и жанрове на изобразителното изкуство, изпълнени с различни материали и техники-живописни, графични, пластични или смесени.

 Снимки на своите рисунки в добро качество изпращайте на e-mail: [email protected] или оставете в административната сграда на община Куклен, като не забравяйте да ни оставите своите имена, възраст, имейл и телефон за връзка. Най-добрите произведения ще получат  награди, осигурени от Община Куклен.  За призовите места са предвидени са следните награди: Първа награда -12“ таблет Втора награда - аудио слушалки Трета награда – Bluetooth колонка

Всички участници ще бъдат наградени с вкусни лакомства и изненади. Снимки може да изпращате до 28 май.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?