3906

Кандидатът за общински съветник от листата на Елена Филева Стоил Плавов: Вярвам, че на 29 октомври ще сме първа политическа сила в местния парламент

Съгласих се да бъда част от листата на Елена Филева, защото искам и вярвам, че заедно ще спечелим изборите в община Куклен. Вярвам в нейните възможности и качества. Тя е лидер, който знае какво прави и с лекота превръща идеите в дела. Включих се в листата на г-жа Филева, защото съм се убедил, че ролята на съветника е изключително важна. Макар да няма самостоятелни правомощия, той участва активно във вземането на всички важни решения, може да прави предложения и внася искания от различен характер от името на гражданите.  

Ролята на съветника е важна, тъй като той има достъп до административна информация, може да дава идеи и да подпомага както гражданите, така и администрацията. Съветникът стои еднакво близо до гражданите и до общинското ръководство. Сигурен съм, че ще бъда полезен, особено за по-младите хора в нашата община, тъй като мислим по един и същи начин.

Определям се като отговорен човек, имам желанието и готовността да помагам и да бъда полезен винаги с каквото мога. Умея да изслушвам и да отстоявам. Искам да бъда добър посредник между интересите на моите съграждани и общината. Смятам, че има какво да дам от себе си. Амбициите ми са да получа повече доверие и да стана част от работещия екип на Елена Филева.

Ще дадем старт на нови проекти за благоустрояването и бизнеса. По-добрата инфраструктура и по-добрите условия за бизнес водят да повече трудова заетост и по-висок стандарт. Вярвам, че на 29 октомври ще сме първа политическа сила в местния парламент. 

Купуването и предаването на гласове е престъпление!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ОПТИМИСТ

ОПТИМИСТ

26.10.2023 | 20:01

Продължавай да си вярваш......

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?