3906

Кандидатът за общински съветник от листата на Елена Филева Петър Милянчев: Нямаме право на грешки

Петър Милянчев е на 38 години от Куклен. По образование е инженер-металург със специалност “Металургия на цветните метали“. Работи в КЦМ 2000 Груп. Женен с две деца. Хобито на Милянчев е лова, но по-голямата му страст са гълъбите, които гледа от малък.

Накратко, работата и заниманията ми са такива, че се срещам с много хора всеки ден. Споделяме си и знам от какво се вълнуват моите съграждани. И с какви трудности се сблъскват също. Знам че мога, и искам да участвам в обществения живот, и съм сигурен че като общински съветник ще им бъда изключително полезен.

Освен на заложените приоритети в програмата ни, ще настоявам да обърнем повече внимание на опазването на околната среда. Живеем във време, в което претендираме да сме цивилизовани, с висока култура и ценности, но не правим нищо за чистотата и природата покрай собствения ни дом. Мисля, че трябва доста да поработим в тази насока.

Имам сериозни амбиции да работя за общината и не крия това. Предвид значението на тази дума - амбиция, а именно - силно желание за успех, влизам уверен в надпреварата. То няма как да е иначе с Елена Филева зад гърба ни.

На всяка среща с хората, с избирателите, виждам доверието им към нас. Част съм от най-добрия екип в настоящите избори и това ми дава още по-голяма увереност че ще имам възможност да работя за Куклен.
Познавам Филева отдавна и първото, което ми идва на ум когато говоря за нея е че тя е човек с голямо "Ч". Но и професионалист. Определено знае как и какво да направи, за да постигне желания резултат.

В изминалия мандат тя направи много за общината като председател на Общинския съвет. Като кмет тя ще има много по-големи възможности. Очакванията към нея, следователно и към нас, съветниците от нейната листа, ще бъдат много по-големи и най-вече заради това нямаме право на грешки. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?