49
Следвайте ни

Гошко Хубавеца развъртя резачките в Родопската яка

viber icon

Георги Емилов, известен още като Гошко Хубавеца, създаде един от най-устойчивите бизнеси в Куклен през последните месеци - почистване на дворове от стари асмалъци, трънки, къпини и треволяци. Екипът му е съставен от десетина работници, наема и камион. 

Хубавеца разказва за една нова тенденция, която се появява след избухването на ковид в много български села. „Хора се връщат от чужбина, искат да заживеят в старата къща на дядо си или баба си, а тя е къпинясала до небето. Викат мен и екипа ми – единия ден бяхме в Гълъбово, а другия – в Куклен, третия в Брестник“, разказва Гошко. 

Създал си е и профил във Фейсбук, където пише, че предлага „хамалски услуги“. Малко е и поизлъгал – написал е, че Гошко Хубавеца е следвал в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. „Няма такова нещо – написах го ей така“, признава той.

„Всичко чистим – екипът има резачки и триони. От няколко месеца тръгнахме и започнахме да работим. Само превозът с камиона не излиза евтино, защото събраното трябва да се хвърля чак на сметището“, обясни Георги Емилов.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

09.01.2022 | 15:07

Абе Росене,с какъв акъл правиш тази мангалска реклама.Ти лично да си видял някога хаир от мангал,който още не е почнал и лъже,че е завършил ПУ.

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?