49

Гошко Хубавеца развъртя резачките в Родопската яка

Георги Емилов, известен още като Гошко Хубавеца, създаде един от най-устойчивите бизнеси в Куклен през последните месеци - почистване на дворове от стари асмалъци, трънки, къпини и треволяци. Екипът му е съставен от десетина работници, наема и камион. 

Хубавеца разказва за една нова тенденция, която се появява след избухването на ковид в много български села. „Хора се връщат от чужбина, искат да заживеят в старата къща на дядо си или баба си, а тя е къпинясала до небето. Викат мен и екипа ми – единия ден бяхме в Гълъбово, а другия – в Куклен, третия в Брестник“, разказва Гошко. 

Създал си е и профил във Фейсбук, където пише, че предлага „хамалски услуги“. Малко е и поизлъгал – написал е, че Гошко Хубавеца е следвал в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. „Няма такова нещо – написах го ей така“, признава той.

„Всичко чистим – екипът има резачки и триони. От няколко месеца тръгнахме и започнахме да работим. Само превозът с камиона не излиза евтино, защото събраното трябва да се хвърля чак на сметището“, обясни Георги Емилов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

09.01.2022 | 15:07

Абе Росене,с какъв акъл правиш тази мангалска реклама.Ти лично да си видял някога хаир от мангал,който още не е почнал и лъже,че е завършил ПУ.

Отговори
8 2

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?