Следвайте ни

Дани Каназирева: Община Куклен няма да остане без транспорт

viber icon

Областният управител Дани Каназирева разреши на кмета на община Куклен да  извърши „пряко възлагане“, като  „спешна мярка“,  за възлагането на обществена услуга за превоз на пътници по действащите маршрутни  разписания за  срок от шест месеца или до избор на  изпълнител по проведена процедура по ЗОП.

Това се наложи след като вчера, в късния следобед, кметът на Куклен изпрати писмо, с което уведомява областния управител за прекъсната важна обществена услуга –обслужването на населението с междуселищен транспорт. Причината е отказът на оператора да продължи да изпълнява от 17.00ч. на 01,06,20г. транспортната услуга по всички маршрутни разписания, възложени  му от община Куклен.

„Решението ми е обосновано от необходимостта за защита на особено важни обществени интереси, а именно осигуряването на транспортното обслужване на населението на община Куклен, коментира Каназирева.

Тя уточни, че се надява още днес, до края на деня, община Куклен да подпише договора за възлагане на автобусните линии.

„Благодарение на  бързата реакция на институциите – в лицето на местната власт на Куклен и областна администрация, проблемът ще бъде решен максимално бързо и в полза на хората, допълни областният управител

 

Коментари (3)

Ха-ха

Ха-ха

02.06.2020 | 22:52

Мадам лъжа ще си продаде един апартамент и ще асфалтира. Ха-ха

Отговори
0 0
ГОЧО

ГОЧО

02.06.2020 | 15:28

НЕ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИТЕ

Отговори
1 0
ГОЧО

ГОЧО

02.06.2020 | 15:27

ТАКА НАРЕЧЕНАТА ОБЩИНА КУКЛЕН ДА ВИДИ ЕДИНСТВЕНАТА УЛИЦА С ОСТАТЪЧЕН АСФАЛТ В С.ГЪЛЪБОВО И ДА ЗАПЪЛНИ ДУУПКИТЕ ПО НЕЯ,ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ КАРА!!! Д.КАНАЗИРЕВА ДА ГИ СРЪГА ОБЩИНАТА/УДАРЕНИЕТО НА "ъ".../

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?