46

Да си връща ли книжката? Пенсионер кара с отворена врата, забърса кола

Пенсионер с лада се изнесе, след като забърса паркирана кола. Случката е от днес следобед в Куклен. На видеоклип, публикуван в социалните мрежи, се вижда, че шофьорът идва с отворена задна дясна врата. Въпреки това нито намалява скоростта, нито спира. 

Напротив. Продължава с отворената врата, като тя закача паркирано пред къща в Куклен возило. След това вратата се затваря от пътник на задната седалка.  

Собственичката на автомобила разбира от камерите за видеонаблюдение какво точно се е случило. По колата й има следа и боя от удара. 

"Колегата", ако има малко срам, да се свърже с мен, поне да се извини.

Другия път преди да тръгне да си затвори вратите", пише потърпевшата дама. 

Случката провокира ред коментари из социалните мрежи. Един от коментиралите пише, че възрастният шофьор трябва да си върне книжката в КАТ, докато не е направил по-голяма беля. 

От видеото не става ясно дали действията на шофьора на ретро возилото за умишлени. Според едни, вратата на автомобила се отваря нарочно, като целта е щета. Другу пък го оправдават, че просто е забравил. 

"Как може да забравиш, че вратите са ти отворени. Ако това е градският транспорт, разбирам, ама не е", гласи един от коментарите. 
 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?