49

Вандали вилняха на нова детска площадка в Кричим СНИМКИ

Вандали посегнаха на най-новата детска площадка в община Кричим. Съоръжението, предназначено за деца и родители, осъмна със счупена ограда. Това съобщиха от общинската администрация. 

Освен щетите по оградата, в района са разхвърляни отпадъци. 

От община Кричим осъдиха действията на извършителите и призоваха гражданите да пазят общинската инфраструктура, която се изгражда за удобството на жителите на града. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Жителка на града

Жителка на града

15.02.2022 | 23:46

Свинщина!!! Тя обаче е повсеместна, навсякъде по улиците на града! Най-лошото е, че на никого не му прави впечатление - нито на гражданите, нито на управата. Няма акции за почистване - нито доброволчески, нито принудителни - с предписания, глоби или инициативи, поощряващи спазването на обществения ред и хигиената. И това е от години! Около обществени сгради - поликлиника, училища, център, зелени площи, навсякъде - мръсотия. Имам чувството, че е общинска политика да се пестят пари за почистване и извозване на боклуците. Много контейнери из града бяха прибрани, уж, че хората се жалват от миризмата на боклуците...Ако това е решение, какво да коментираме! Жалко за хубавия наш град! Разбити тротоари, тревясали, изоставени водоснабдителни канали, превърнали се в сметища...! Така изглежда Кричим! Питам се, защо не е така в други селища?

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?