46

Община Кричим скърби за загиналия в катастрофа Койчо Русев

Община Кричим отдава последна почит на инж. Койчо Русев. Припомняме, че 76-годишният транспортен бос загина вчера в тежка катастрофа малко след 10 часа в Марково. Ето пълния текст на съболезнователния адрес от община Кричим:

"Уважаеми съграждани,

Скъпи опечалени близки, приятели и колеги на инж. Койчо Русев,

Дълбоко скърбим за загубата на инж. Койчо Русев – верен приятел и партньор на община Кричим. Скърбим за един прекрасен човек, който не жалеше сили, енергия и амбиции, за да помогне Кричим да се превърне в един от най-развитите градове в района в сферата на икономическия, обществения и не на последно място културния живот на града ни.

Община Кричим отдава последна почит на един изключителен човек и професионалист с високи интелектуални и нравствени добродетели, на една ярка и завладяваща личност, на Човек заслужил с делата си уважението на своите близки, приятели и на нашите съграждани. Той оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път, еталон за поведение, достоен за пример и подражание, а името му ще остане завинаги свързано с историята на гр. Кричим и никога няма да бъде забравено.

Изказваме искрени съболезнования и съпричастност към болката на семейството на инж. Койчо Русев, на всички близки и хора, страдащи за неговата неочаквана и непрежалима загуба.

Пътят на един достойно изживян живот не свършва с физическия му край. Остава да живее споменът за доблестния човек и светлата диря за честно, красиво и всеотдайно изживян живот.   

Дълбок поклон пред светлата му памет!

Почивай в мир, инж. Русев!"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?