Следвайте ни

Община Кричим с безплатен интернет

viber icon

Безплатен безжичен интернет има Кричим в 5 зони за обществено ползване. Това стана, след като общината бе одобрена и получи ваучер на стойност от 15 000 евро за оборудване и инсталиране на мрежата. Финансирането е от ЕК по програмата WiFi4EU. 

WiFi системата ще бъде активна за период от 3 години в пет градски зони. Това е районът на Централна градска част ​- площад „Обединение“, по ул. „Търговска“ и пространството край сградата на бившата ​поликлиника, ​автогара, СУ „П.Р. Славейков“. Също така безплатната мрежа обхваща района на Домашен социален патронаж, ДЦВХ, площадка за фитнес на открито, както и околностите на градския стадион „Христо Ботев“. 

Местата за достъп до новоизградената мрежа ще бъдат обозначени с информационни табели с логото на програмата, а името на WiFi системата, към която потребителят трябва да се свърже, е WiFi4EU. Всяко поставено съоръжение е с обхват и радиус от 100 метра. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Чичо Ади

18.02.2020 | 11:55

Циганите ще се радват щом е без пари...лошото е че само те ще останат в това село г-н калчев...да видим кой ще ви плаща данъците после...

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?