49
Следвайте ни

Кметът на Кричим с апел към победителите в изборите

viber icon

Кметът на община Кричим Атанас Калчев отправи апел към победителите от двата вота този месец. Ето какво се казва в неговия призив: 

Изборите - президентски и парламентарни, приключиха. Поздравления за спечелилите ги! Без загуба на ценно време за изживяване на еуфорията от победата, апелирам час по-скоро да се пристъпи към реални дела и резултати.
Предизвикателствата пред местните власти, в лицето на кметовете на общини, местните парламентаристи и председателите на общинските съвети, продължават да са на дневен ред с пълна сила и със срок постоянен.
Независимо от обществено-политическите условия в страната, гражданите изискват и очакват от местната власт да бъде едновременно силна и грижовна, категорична и способна на диалог.
Искрено се надявам да се сформира и да заработи на бързи обороти едно устойчиво и далновидно правителство, което да съумее да ни преведе през трудностите, пред които времето ни изправя в различните аспекти на обществения живот - икономически, здравни, социални, финансови, законодателни и т.н.
Разчитам също така и с подкрепата на новоизбрания стар президент, да се даде реален старт и на една действителна децентрализация за всички български общини, което може да се случи само през реални и работещи законодателни промени.
Днес от всички нас се очаква, да се преодолеят здравната криза, финансовите и социалните тревоги в обществото, и пандемичния ураган помитащ бизнеса и най-вече малкия бизнес в държавата ни. Съвместно, за да не потопим лодката, в която сме всички, наречена България!

Попътен вятър на всички и нека делата да говорят!
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

хах

хах

22.11.2021 | 13:58

Едва ли този индивид е съчинил изказването,няма такива изрази в неговият речник,явно и той си има Севда :))))

Отговори
3 0
Ivo

Ivo

22.11.2021 | 13:46

А ти какви дела имаш бе бастун....направи Кричим най-циганския град в България!Какво направи ти за града пропаднало ченге...Измекяр

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?