Информационни дни на кариерата в Стамболийски

Стартира стратегическа инициатива за привличане на кадри за най-големите работодатели от Тракия икономическа зона в района на Пловдив, организирана от JobTiger.

Представители на Сенсата Технолоджис България, АББ България, Белла България, Кауфланд България, Либхер Хаусгерете – Марица, Биомашиностроене и Галакси Инвестмънт Груп ще присъстват на събитията, за да презентират свободните позиции и изискванията към тях. Над 5000 работници търсят предприятията през 2017 г. Срещите с работодателите ще се провеждат в градовете Ловеч, Сливен, Стамболийски, Монтана и Бяла Слатина.

В Стамболийски събитието ще се състои на 4 февруари (събота) от 10:00 до 13:00 в Читалище „Н. Й. Вапцаров " на ул. „Заводска”№1. Организаторите от JobTiger ще проведат и предварителни срещи, на които ще разяснят на търсещите работа как могат да се подготвят за срещата с работодателите в следните градове:

 29.01 – Стамболийски – Читалище „Н. Й. Вапцаров“– 14:00 – 15:00
 30.01 – Перущица – Читалище „Просвета-1862“ – 18:00 – 19:00
 31.01 – Кричим – НЧ „Пробуда-1912“ – 17:00 – 18:00

Ще бъде представена и информация за възможностите за преместване и условията на живот в Пловдив. Община Пловдив заявява подкрепата си за проекта и готовност да осигури достатъчно места в училищата и детските градини за записване на децата при преместване на цели семейства. Инициативата е подкрепена от „Клъстер Тракия икономическа зона“ и фондация “Тръст за социална алтернатива“.

Подробен график на проекта е публикуван на сайта: plovdiv.careerdays.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?