49

Започна голямото великденско почистване на Карлово

Великденско почистване на Карлово и населените места в общината вече е в ход. Служители от общинската администрация стартираха  пролетната акция с почистване на няколко района в Карлово – парк „Водопад“, парк „Христо Проданов“ и парк „Беш бунар“. Инициативата е апел към гражданите на общината да се погрижат за пространствата, които ни заобикалят, обяви ръководството на общината.

Нека заедно с пречистването на душите си за светлия празник създадем уют и красота на местата за отдих и разходка, да озарим природата на Карлово, призова местната власт.

Ръководството на Община Карлово призовава всички, които обичат града си, своето населено място и мястото, където живеят да проявят отговорност и грижа, за да посрещнем заедно Възкресение Христово с чисти сърца, чисти домове, в чист и приветливи населени места.
Общината се ангажира да подсигури чували и ръкавици за доброволците, както и извозването на събраните отпадъци. Материалите могат да се получат всеки делничен ден от гише № 2 в Информационния център, от 08:15 до 17:00 часа. Добре е да бъде упоменато мястото, което ще се почиства, за да се предвиди маршрутът за последващо извозване на събраните отпадъци.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?