Следвайте ни

Загиналата 21-годишна Красимира, която остави 2 сирачета, била заможен земеделски производител

viber icon

Смъртта на 21-годишната Красимира К. в Бегово потресе съседите й. Жителите на средногорското село недоумяват каква може да е причината толкова млада жена с две деца да посегне на живота си. Дори не смеем да се ровим в живота на семейството и да търсим причини, не сме чували момичето и мъжът и да се карат, казват в Бегово. Днес следобед селото опустя и по улиците няма никакви хора.

Красимира загубила родителите си преди две години – майка й Ива загинала в катастрофа, година и половина по-късно починал и баща й Делко, музикант от Хисаря.

Красимира и Любомир, който е от съседното село Сухозем,  се занимавали със земеделие, отглеждали 200 декара рози, имали и черешова градина, както и ниви с пшеница и слънчоглед. Наемали работници за земеделската работа и редовно плащали заплати и надници. Имали Ауди Q7.

Както „Марица“ съобщи, сигналът за смъртта на младата жена е подаден от Любомир. Красимира оставя сирачета момиченца – едното е на 2 години, другото на два месеца. Младата жена е сложила край на живота си с въздушна пушка.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?