46

Втори потоп в Карлово, директор и учители отводняват гимназията

Втори потоп в Карлово, цяла нощ проливен дъжд остави под вода районa около дерето Меден дол и професионална гимназия „Христо Смирненски“.  Дъждът се изля около 23.00 часа, водата преля от дерето, изпълни двора на училището и наводни сградата отново. Късно снощи директорът Стефан Филев и няколко учители и работници се опитваха да изкарат водата от кабинетите, но тя отново напираше.

Тази сутрин водата от двора продължава да минава през училището и се излива като водопад на улица „Яне Сандански“, най-пострадалата от наводнението.

Дигата от чували с пясък, която бе изградена вчера, обаче даде резултат и до известна степен ограничи прииждащата вълна, каза Стефан Филчев. Той очаква помощ за справяне със ситуацията.

Целият терен пред училище „Христо Смирненски“ отново е засипан с кал, тиня и боклуци, които вчера бяха изгребани  багер, посочи и.д. кмет Антон Минев.  Той заяви днес общината насочи отново усилията в разчистване на този терен и ще разчитана помощта на 61-ва Стрямска бригада и доброволци. Няма пострадали хора, заяви още Антон Минев.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
не така

не така

24.08.2022 | 14:52

Тоя директор вчера цял ден го дава медийна звезда и вместо да се вайка да беше преградил пътя на водата към гимназията и нямаше да се случи второто наводнение .Вчера ролята и на другите общинари беше да дават интервюта,като невидели микрофон вместо да почистят задръстеният с боклуци канал.Става въпрос за 50метра.......ама пусти пиар....

Отговори
2 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

24.08.2022 | 09:51

кой докара С О Ф И Й С К И Я б о к л у к в Г Р А Д К А Р Л О ВО к а ж е т е М О Л Я

Отговори
2 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

24.08.2022 | 09:22

ХОРА бъдете ЕДИННИ ЧОВЕЧНИ ПОМАГАЙТЕ си да бъдеме ХОРА и БОГ да пази БЪЛГАРИЯ

Отговори
1 0
jana

jana

24.08.2022 | 09:04

А кмета никакъв не се показва, сигурно много хубаво е свършил работа и сега го е срам да обере овациите...

Отговори
3 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

24.08.2022 | 09:24

така е госпожице или госпожа ЯНА

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?