Следвайте ни

Временна комисия  от старейшини нищи дейността на болница „Иван Раев“ в Сопот

viber icon

Временна комисия от общински съветници прави анализ на финансовото състояние и управлението на болница „Иван Раев“ в  Сопот. Тя бе  сформирана след драматични дебати в Общинския съвет и се състои от петима членове.

След  преглед на документи, срещи и разговори с представители на здравното заведение, които ще продължат в следващите седмици, комисията ще даде своето становище и препоръки за адекватно управление на болницата от страна на управителя и на принципала - Общинския съвет. 

Окончателният състав на Временната комисия е Фратьо Куртев, председател и членове Галина Белезирева от ПП ГЕРБ, Станислав Стоенчев от БСП, Любомир Джапаров и Яна Тодорова от СДС.

След първото заседание комисията е отправила искане за достъп до документи към общинска администрация и към болничното заведение. Необходимата информация трябва да бъде предоставена в срок до 26 февруари. Изискани са документи за Медицинския център, счетоводни книжа за срок от 5 години назад, инвентарна книга, справки към Здравната каса и Министерство на здравеопазването. 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай