49

ВМЗ - Сопот отваря стажантски програми за ученици и студенти

ВМЗ ЕАД отваря отново стажантска програма за ученици и студенти, които изучават специалности по машиностроене.  И тази година дружеството дава  възможност на младите хора без стаж по специалността да получат практически опит и шанс за професионално развитие, включвайки се в стажантската програма на фирмата. Дружеството предлага работа в реална производствена среда и запознаване с утвърдените вътрешнофирмени практики на управление, както и сключване на договор за стипендия, а на дипломиралите се – договор за работа.

Стажантската програма „Стажове ВМЗ ЕАД – 2022 г.“ е насочена към студенти, които се обучават в бакалавърска или магистърска степен, или наскоро дипломирали се Техническия университет  или в Химикотехнологичния и металургичен университет. 

Програмата дава възможност за обучение и на ученици в 11 или 12 клас, които са навършили 18 години, които се учат в  професионални гимназии с професии от областта на машиностроенето. 

Студентите имат възможност да избират между платен или неплатен летен стаж с различна продължителност, съобразена с възможностите и желанието им. За студентите, които не са от региона, ВМЗ ЕАД осигурява безплатен престой в общежитие за целия период на стажа. Предприятието разполага и със собствен стол за хранене, от който стажуващите могат да се възползват.

С предимство за включване в „Стажове ВМЗ ЕАД – 2022 година“ ще бъдат жители на общини Карлово и Сопот и Пловдивска област, деца на работници и бивши работници ВМЗ ЕАД, които вече са пенсионери. 

Кандидатстването за включване в „Стажове ВМЗ ЕАД – 2022 година“ще става чрез представяне на подробна автобиография в срок до 1 юни 2022 г.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?