46

ВиК с готовност да довърши ремонта на улиците в Карлово до 15 дни

Веднага след като стана известно, че Карлово готви протест срещу недовършените от ВиК ремонти, бе проведена тристранна срещу между ръководствата на община Карлово, водното дружество и фирмата изпълнител, научи „Марица“ . 

На нея бе договорено ремонтните дейности по улиците „Хан Крум“ и „Земеделска“, които се отнасят до полагането на нови водопроводи и са в частта на ВиК да бъдат приключени в срок до 15 дни, след което незабавно да бъде възстановена настилката, заяви пред кореспондента на „Марица“  инж. Антон Гълъбов от ВиК. Той допълни, че участниците в срещата са се договорили, че за ремонта на всяка от останалите четири улици, по които в Карлово се подменят водопроводи по тези проект, ще се договаря конкретен срок.

Подмяната на водопроводи в Карлово и няколко други общини се извършва по Оперативна програма Околна среда и изпълнителят е избран с конкурс, обясни още инж. Гълъбов. При този избор са посочени доста продължителни срокове за изпълнение, а това наистина създава проблем за гражданите, призна той. Очакваме, че след последната среща ще се действа по-оперативно и ще се спазят сроковете, поети на нея, каза още инж. Гълъбов.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Стойчо

Стойчо

30.05.2023 | 20:08

Тони.....Тони....много се остарял, вървят си годините....

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?