Следвайте ни

Вицепрезидентът: Обществото гледа под лупа служебния кабинет, смятам, че той ще успее

viber icon

Само след броени дни политическите сили ще започнат своите  предизборни кампании. Като човек, чиято биография е  свързана с една политическа партия,  се надявам този път кампанията да бъде много по-видима за българските граждани,  много по-малко да бъдат ограничителните мерки Надявам се да бъдат представени повече програми, идеи, да има повече спорове, за да можем да направи най-точния избор като общество.

Това заяви пред журналисти в Калофер вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя допълни, че  това e необходимо, за да  имаме стабилно управление след 11 юли. Горещо го пожелавам на всички, които ще участват в  предстоящите избори, каза още Йотова и допълни, че очаква  разум и по-малко емоции, защото България трябва  да решава много важни въпроси през следващите две години. А както всички  добре знаем, ситуацията не е особено розова, смята тя.

Всяко редовно правителство има своите сто дни. Служебният кабинет обаче ги няма. И затова служебното правителство е под лупата на българското обществото, на българските политици, коментира още вицепрезидентът в отговор на въпрос каква е оценката и за служебния кабинет . Всяка една грешка може да се отрази и на предстоящата кампания, и на резултатите от самите избори. Така че аз искрено  пожелавам на правителството да продължава така смело и вярвам, че ще успее, категорична бе Илияна Йотова.

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?