Следвайте ни

В Сопот гласуват масово, 31% вече отидоха до урните

viber icon

Масово гласуват избирателите в община Сопот, до 12.00 часа бюлетини за кмет на община Сопот, за кмет на Анево и за общински съветници са пуснали 2 602 души, което е 30.32 на сто от общия брой на избирателите. Най-активни сwтринта бяха в Анево, където още в 10.30 часа гласуваха 28.79 на сто.

За развитието на община Сопот, за продължаване на започнатото и със съзнанието, че да си кмет е огромна отговорност гласува Деян Дойнов, издигнат от местна коалиция „Воля/Земеделски съюз „Александър Стамболийски“.  Докато отивах към урната си мислех за всички поръки и съвети, които гражданите на Сопот изразяваха пред мен по време на предизборната кампания, каза още Дойнов. Днес той има семеен празник – малката  му дъщеря Цветелина навършва четири години. Тя се роди на предишните местни, тогава на 27 октомври бе балотажа за кмет на общината. Със семейство Дойнови  днес са много близи и приятели.

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?