Следвайте ни

В Сопот гласуват масово, 31% вече отидоха до урните

Масово гласуват избирателите в община Сопот, до 12.00 часа бюлетини за кмет на община Сопот, за кмет на Анево и за общински съветници са пуснали 2 602 души, което е 30.32 на сто от общия брой на избирателите. Най-активни сwтринта бяха в Анево, където още в 10.30 часа гласуваха 28.79 на сто.

За развитието на община Сопот, за продължаване на започнатото и със съзнанието, че да си кмет е огромна отговорност гласува Деян Дойнов, издигнат от местна коалиция „Воля/Земеделски съюз „Александър Стамболийски“.  Докато отивах към урната си мислех за всички поръки и съвети, които гражданите на Сопот изразяваха пред мен по време на предизборната кампания, каза още Дойнов. Днес той има семеен празник – малката  му дъщеря Цветелина навършва четири години. Тя се роди на предишните местни, тогава на 27 октомври бе балотажа за кмет на общината. Със семейство Дойнови  днес са много близи и приятели.

 

Цветана Георгиева

Кореспондент Карлово екип "регион"

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?