Следвайте ни

В Подбалкана спешно търсят инженери за машиностроенето

Фирми в Подбалкана усилено търсят инженери, само една от тях е готова да наеме 10 такива специалисти, които ще работят като конструктори в машиностроително предприятие. За това съобщават от Регионалната дирекция Бюро по труда в Карлово. Изискването е кандидатите да имат поне 3 години стаж по специалността.

Фирма в региона обяви и 10 свободни места за  технолог по специалността машиностроене.

Има също така 10 свободни места за технолог със специалност химия. Тези, които желаят да кандидатстват, както и кандидатите за технолог в машиностроенето, трябва да имат 3-годишен стаж по специалността.

Освен това Бюрото по труда в Карлово обяви още свободни места за инженери -търси е един инженер енергетик, АЕ, с компютърни умения, един инженер  механик,  АЕ, компютърни умения. Шанс за работа в Подбалкана имат и висшисти, които са със специалност инженер конструктор, специалност машиностроене, АЕ, компютърни умения и един негов колега, който е със специалност 3D конструиране, Solid Works.

Сред обявените свободни работни места за хора със средно или средно специално образование най-много се търсят шивачки - общо 30 са за шивачки. Има възможности за работа и в машиностроенето.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?