Следвайте ни

В Карлово пристигна първият лъч от Националния поход "По стъпките на Апостола"

viber icon

В Карлово пристигна първата група туристи от Националния туристически поход "По стъпките на Апостола". Походниците бяха посрещнати  пред паметника на Васил Левски от заместник-кмета на община Карлово Антон Минев, съобщиха от пресцентъра на община Карлово.

За шеста поредна година членове на Федерацията на туристите ветерани участват в национален поход „По стъпките на Апостола“ и поднасят венец пред паметника на Васил Левски в Карлово.  Антон Минев ги приветства с "Добре дошли" в родния град на Апостола и връчи на ръководителя на похода Румен Узунов грамота и богато илюстрована книга за България.

В този поход участват 43 туристи от 17 града, сред тях най-възрастните  са 82 годишните Искра Венкова от Русе и Донка Милинова от Димитровград.

На 18 юли в Карлово ще пристигне целия Национален поход "По стъпките на Апостола".  Туристите ще бъдат посрещнати от кмета на общината Емил Кабаиванов, граждани и гости на Карлово.

 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?