46
Следвайте ни

В Хисаря започна кампанията "Подай ръка на Коледа"

viber icon

В община Хисаря стартира инициатива за събиране на хранителни продукти от първа необходимост за подпомагане на хора в нужда под наслов „Подай ръка на Коледа“.

Организатори са общината, Центърът за обществена подкрепа, Общинският младежки клуб "Иноватор" и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-МКБППМН.

Желаещите да се включат могат да даряват консерви, сладка, конфитюри, мармалад, пакетирани макарони, сол, захар, брашно, олио, ориз, леща, фасул. Приемат се също дарения от мед, шоколади, вафли, бисквити, сокове, както и санитарни материали - сапун, прах за пране, веро за съдове, съобщават организаторите.

 Адресът за предаване в град Хисаря е:  ул. “Аугуста” № 16 - Център за обществена подкрепа, всеки работен  ден от 08:00 ч.  до 17:00 ч., а в останалите населени места в общината, желаещите могат да носят даренията в кметствата.

Телефон за повече информация: 0337/ 6 25 47, GSM 0884900629

Организаторите напомнят,  всеки, който реши да подкрепи инициативата, да се придържа към изброените в списъка продукти, тъй като те са съобразени с нуждите на хората, при които ще отидат.

Кампанията ще продължи до 17 декември 2021 година.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?