Следвайте ни

Трагедията е голяма! Бизнесмен загина край Кърнаре

viber icon

51-годишният Атанас А.- Тасо е мъжът, който тази сутрин около 6.30 часа загина при катастрофа на Подбалканския път в района на Кърнаре. Колата е излетяла от пътя и се е забила в дърво, а екип на пожарната е рязал автомобила, за да извади шофьора. Той е починал на място.

Атанас, когото наричат на галено Тасо, е собственик на хранителен магазин в Карлово, мъжът често заставал сам зад щанда. Известно време магазинът, който навремето отворил баща му, не работил. Съседи предполагат, че през това време Атанас е бил на работа в Гръция.

Клиентите му, хора от района, се радвали на доброто  обслужване и  добрите обноски на Атанас. Казват, че бил сърдечен, дружелюбен и внимателен към всички. Според запознати неотдавна той наел ресторант близо до 61-ва Стрямска бригада. 

Атанас е женен, има две деца.

Гибелта на 51-годишния мъж е голяма загуба за семейството, казват познати на Атанас. Това е още един удар за тях – загиналият мъж  имал сестра близначка, която починала преди време. 

 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?