Следвайте ни

Търсят инженери и елмонтажници на трудовата борса в Карлово

viber icon

Над дванадесет свободни работни места за специалисти с висше техническо образование обявиха в Бюрото по труда в Карлово. Сред търсените кадри са седем инженери с различни профили,  един  от които строителен инженер. Търсят се двама инженери по процеса, които да владеят английски и да имат трудов стаж 1 година. Двама от кандидатите трябва да са инженери, които са специалисти по въвеждане на данни,  изискването към тях е също да владеят английски.

Сред свободните работни места за специалисти с полувисше, средно специално и средно професионално образование са обявени 60 за монтажници по електрооборудване. Кандидатите трябва да имат средно или основно образование.

Трудовата борса предлага още 10 свободни места за машинен оператор – производството на автомобилни компоненти и още 15 машинни оператори със средно или основно образование.

Електромонтьори, чистачи, социални асистенти, кандидат за шофьор, огняр, ВиК техник и още близо 20 свободни работни места с различни профили са обявени в Бюрото по труда в Карлово.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?