Следвайте ни

Свикват съветниците в Карлово с маски и ръкавици

Кметът Емил Кабаиванов докладва на сесията как се спазват мерките срещу коронавируса в община Карлово

viber icon

В Карлово започва заседание на Общинския съвет, то е първото в условията на предпазните мерки срещу разпространението на коронавируса. За първи път по време на заседанието на Общинския съвет няма да се допускат граждани. Кметовете на кметства и кметските наместници няма да присъстват на заседанието. Председателят на Общинския съвет Доньо Тодоров прикани своите колеги и служителите от администрацията, които ще участват в сесията да бъдат с предпазни маски и ръкавици и да заемат точно определените им места.

Кметът на общината д-р Емил Кабаиванов ще запознае общинските съветници с предприетите от общината мерки срещу разпространението на коронавируса.  Той ще предложи и отчет на изразходваните през месец рат средства за противоепидемични мерки на територията на общината във връзка с обявеното в страната извънредно положение. Кабаиванов ще предложи облекчаване на режима на плащане на услуги по време на извънредното положение. Дневният ред има 27 точки и разглежда докладни, които са част от обичайната работа на администрацията и общината.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?