Следвайте ни

Станислава от Баня с нова кампания: "Ако нямаш си вземи. Ако имаш-остави!"

viber icon

Нова инициатива на Станислава Петрова от Баня ще зарадва за Коледа хората, които имат нужда от подкрепа.  Тя е под наслов "Ако нямаш - си вземи. Ако имаш - остави" и вече е в ход.

Тази година COVID се загнезди доста дълготрайно и обърка плановете, затова реших, че не е уместно да влизаме с доброволците в домовете на хората, за да ги пазим от излишни контакти, обясни Станислава.

Затова реших да открием щанд с безплатна пакетирана храна за хора в нужда, неравностойно положение. Храната е предназначена за всички, които са в труден момент и не могат да си позволят да я закупят, обясни организаторката на кампанията. Ако имате близък, приятел или просто съсед, за когото  знаете, че е в затруднено положение - вземете му храна от тук или просто ми пишете, за да напълня една чанта, каза още Станислава.

Това е поредната кампания, която Станислава Петрова от Баня организира за хората в нужда. За близо две години тя инициира няколко акции, посветени на Великден и на Коледа, като успя да обедини и дарители, и доброволци да разнасят храната.

Младата дама е психоложка, помага на родителите в семеен магазин, но посвещава и част от времето на благородни каузи за жителите на Баня.


Пазете се, пожела Станислава на своите съграждани.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?