Следвайте ни

Спешно чистят храсти по важен път край Хисаря

viber icon

Спешно чистят треви и храсти по пътя Калояново-Житница - Ново Железаре - Старо Железаре - Паничери – Старосел. Община Хисаря предприе прочистването на ивиците край този път заради ремонта, който се извършва по пътя Черничево-Дуванлии. Участъкът се ремонтира, там постоянно работи тежка техника, извършва се  и преасфалтиране и това наложи затварянето на пътя Черничево –Дуванлии и пренасочване на движението по пътя Калояново-Житница- Ново Железаре- Старосел, обясни кметът на Хисаря инж. Пенка Ганева.

Общината е сключила договор с фирма за почистването на тревите и храстовидната растителност, за да се осигури видимост в голям хоризонт. Изискванията на общината като възложител на тази  дейност  да се чистят треви и храсти на три метра навън от асфалта.

Междувременно администрацията разпространи съобщение, в което предупреждава водачите, преминаващи по пътя Калояново-Житница-Старосел да бъдат особено внимателни заради дейностите на фирмата около пътя. Същото предупреждение е отправено и към работниците, които извършват почистването от треви и храсти.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?