Следвайте ни

Сопот отваря отново Хайд парка, първата тема е за местните данъци

viber icon

Сопот отваря своеобразен Хайд парк,  на площада под мустака на Иван Вазов местната власт и гражданите ще могат да дискутират всички важни за малката подбалканска община теми и проблеми. Първата дискусия за новия сезон ще бъде утре, публичното обсъждане на 12 май 2021 г. от 17.30 часа на площад „Иван Вазов“, е  на тема: „Приходите и разходите на Община Сопот до 30.04.2021 година“.

Ще бъде дискутиран размерът на местните данъци, такси и услуги и начина на тяхното събиране.

Обсъждането на всички важни теми с гражданите стана част от работата на общинското ръководство. Деян Дойнов и неговият екип направиха серия от подобни дискусии миналата година, те бяха посветени на бюджета, местните данъци и нерегламентираните сметища.

С настъпването на пролетта и затоплянето на времето Дойнов отново отваря Хайд парка. Той настоява и заседанията на Общинския съвет да са под открито небе на площад „Иван Вазов“ и заявява  готовност  да осигури технически тяхното провеждане. Идеята му е повече граждани на имат преки впечатления от работата на старейшините и начина по който вземат решения. Дойнов вече направи предложения за сесии на открито на председателя на Общинския съвет в Сопот Нели Пенева.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?