46

Шокиращи сцени край Пловдив: Началник на влак повали пътник, рита го и го обижда

Пътник бе нападнат от началника на влака от Карлово за Пловдив. За шокиращите сцени разказа в социалните мрежи един от пътниците, станал техен свидетел. Мартин пътувал с приятелката си, когато точно до тях се разиграл истински екшън. 

"Точно преди да тръгне влака се качва пътник, най-вероятно не успял да си купи билет, носещ кенче бира и пликче бирен фъстък, а по думите на началника на влака - пушел цигара и се качил с 1 минута закъснение. Седим в средния вагон и с тръгването на влака пътникът влиза в същия вагон. Моментално беше посрещнат с викове и псувни от началника на влака. Пътникът първоначално беше учуден и шокиран от поведението, но се държеше адекватно за разлика от началника, който не спря да бълва обиди срещу него. Пътникът се опита да прекрати разпрата, като каза "Абе, я си гледай работата" и се обърна, за да отиде в задния вагон", разказва Мартин. 

След това началникът на влака му казал "Я, ела тука, бе, педе**с", тръгнал след него и го изритал в гръб, като пътникът паднал към стената на влаковата тоалетна. "Докато лежеше на земята, онзи (началника) го изрита веднъж с крак, след което го удари няколко пъти с някаква дървена палка, като същевременно не спираше да го обижда. Докато това се случваше при мен и приятелката ми дойде кондукторката, за да ни провери билетите. Попитах я дали е редовна практика на БДЖ да бият пътниците, а тя ми отговори, че онзи т.нар. началник изобщо не биел пътника, че само му се карал и че аз нищо такова не съм видял. Малко след това т.нар. началник взе да се оправдава пред пътника, че не искал да прави така, но постъпката на пътника била грешна. Пътникът си седна, агресорът си отиде в предния вагон, а кондукторката мина покрай нас 5-6 пъти, за да слухти докато се опитвахме да се свържем с оператор на БДЖ, който пък ни каза да напишем писмена жалба", посочва очевидецът на потресаващите сцени.

Мартин е подал писмена жалба и се надява случаят да не потъне, а да има последствия. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
До свидетеля

До свидетеля

21.04.2022 | 12:50

Аве ронго да се качи във влака без билет и с цигарка и аз ще го претрепя.

Отговори
1 0
Грънчалник

Грънчалник

20.04.2022 | 19:51

Важното е че при Трета световна война сме от правилната страна!

Отговори
0 0
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

20.04.2022 | 17:04

ЗАЩО НЕИСКАРАХТЕ ТЕЛЕФОНИТЕ ДА СНИМАТЕ--КАК СЕГА ЩЕ ДОКАЖЕ ЧОВЕКА--ВИЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИТЕ НО ЕДВАЛИ ЩЕ СВИДЕТАЛСТВАТЕ ПО СЪД И В ПОЛИЦИЯ--А ЗА НАЧАЛНИКА ЩЕ СЕ ЗАСТЪПИ КОНДУКТОРКАТА-И НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ НАКРАЯ

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?