Следвайте ни

Седем съветници в Карлово с отрицателен тест за COVID-19

viber icon

Седем общински съветници от Карловския парламент бяха тествани с PCR за коронавирус, техните проби са отрицателни, стана ясно днес. Старейшините бяха подложени на изследвания заради контакти с кметския наместник на Куртово Станимир Станчев, който е заразен с коронавирус. Освен него със заразата са съпругата му, тъщата  и цялата рода.  Жена му се лекува в карловската болница.

Седемте общински съветници обаче остават под 14-дневна карантина като за първи ден се счита деня на контакта с смета на Куртово.

Под карантина остават и кметове на населени места от общината, които също били в близост със Станимир Станчев. Те също са подложени на PCR тест и резултатите от изследването ще станат ясни утре.

За 30 юли, четвъртък,  е насрочено заседание на Карловския общински съвет. Засега няма съобщение, че то се отменя. Указанията на председателя на Общинския съвет са старейшините да спазват мерките срещу разпространение на коронавируса, да носят предпазни маски и да замета точно определените им места в залата.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

7777

7777

28.07.2020 | 16:16

Нали искахте шведския модел ето ви го резултата на малоумния мангъров

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?