1939

Сателитите на Илон Мъск или НЛО? Странни светлини грейнаха в небето над Михилци

Сензационно явление в небето на Михилци заснеха тази вечер местни жители. Странната гледка, която се появила високо над хълма Рокалица предизвикала едновременно страх, огромно вълнение и възторг. Тази силна и смесена емоция бе предизвикана от това, че беше съвсем ясно, че не става въпрос за природно явление, а ней-вероятно за човешко дело, сподели жената, заснела събитието. Тя моментално се свърза с кореспондента на „Марица“, за да сподели случилото се.

Беше точно в 19.15 часа, прибирахме се, слизахме от колата, когато погледнах към небето и видях светлини, подредени в дълга права линия. Може би от моята гледна точка, а може би бяха така подредени, но линията от светещи точки бе вертикална. Секунди по-късно светлините застанаха в хоризонтална линия. Моментално извадих телефона и започнах да снимам“, разказа жената.

Постепенно светлините се издигнаха високо в небето и изчезнаха, разказаха още очевидците. Хората, които видели светещите обекти посочиха, че са преброили и в небето, и на снимките около 20 светещи точки.

Дали това са сателитите Илън Мъск, които преди три години видяхме, или е друго подобно явление? Но жителите на Михилци са развълнувани от необичайната гледка в ясното небе.

Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 4 оценки
4.8/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Другаря Серго

Другаря Серго

14.02.2023 | 06:23

По ми прилича на чинията от Бузлуджа и вътре Корни с малкото останали й верни другари да политват към Северна Корея...

Отговори
5 0
глупости

глупости

14.02.2023 | 06:22

Това е влака на гарата в съседното село. Вечерно време като излизаме от кръчмата в Михилци сме виждали не само влака в балкана а и самолети в реката!

Отговори
8 0
Дарт Вейдър

Дарт Вейдър

14.02.2023 | 00:08

Това са моите хора от тъмната страна на силата

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?