Следвайте ни

С пълна пара: Кипят ремонти на улици в Карлово и общината

viber icon

Продължават ремонтните дейности в Карлово и в населени места от общината.  Част от проектите се финансират от капиталовата програма на общината, друга част със средства, осигурени по Постановление на Министерския съвет от декември 2020 г. Това съобщи заместник-кметът на община Карлово по строителството Николай Цветков.

В ход са довършителни работи по  полагането на настилка от пътни ивици на обект “Реконструкция на част от улица ”Гладстон” по плана на град Карлово“ в общинския център, който се финансира по Постановлението на Министерския съвет от м. декември 2020 година. Със средства по същото ПМС бе реализиран и проектът за изграждане на площад и озеленяване в село Ведраре.

В Карлово започват строителните дейности на обект „Благоустрояване -  основен ремонт настилки, осветление, градско обзавеждане и озеленяване на УПИ VI-жилищен комплекс в кв. 54“ – между ул. „Хан Крум“ и ул. „Иван Марев“, около жилищни сгради с номера 74, 76 и 78.

Ремонт на настилки от пътни ивици се извършват на улиците „Розова долина“ и „Нягол Бояджиев“ в гр. Клисура.

След като бе сменен водопровод на 300-метров участък от ул. „Иван Вазов“ в село Розино, предстои полагане на асфалтова настилка.

В селата Иганово и Кърнаре приключиха текущите ремонти на три улици, като настилката бе подменена с пътни ивици.

Средствата за тези ремонти са осигурени от капиталовата програма на Община Карлово.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?