Следвайте ни

Ремонтират автобусните спирки в Карлово

viber icon

В Карлово общината започна ремонт на  автобусните спирки, повечето съоръжения  са натрошени от вандали и вместо да приютяват хората, някои от тях дори са опасни. Вече са  ремонтирани шест спирки, дейностите продължават. Работниците почистват стените от налепените афиши, обяви и некролози.

Администрацията излезе с призив към гражданите на Карлово, в който напомня, че   е забранено поставянето и лепенето на некролози, афиши, плакати, съобщения, обяви, реклами, агитационни материали по автобусните спирки на територията на общината .

       А според Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред на територията на община Карлово, приета от Общинския съвет при констатиране на нарушение на виновните лица се налага наказание глоба в размер от 20 до 50 лева.

     Служителите от звено „Инспекторат” осъществяват ежедневен текущ контрол и при констатирани нарушения ще бъдат налагани санкции съгласно наредбата, пирпомниха от администрацията.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?