49

Регистрират украинци и в сградата на полицията в Карлово

Пореден пункт за регистрация на бежанци от Украйна е разкрит в Пловдивско. Този път се намира в сградата на полицията в Карлово. Там има обособено допълнително работно място, на което ще се издават съответните регистрационни карти всеки ден, от понеделник до петък, за времето между 8.30 ч. до 17.30 ч.

"Препоръчително е явяването на гишето да става по график, предварително подготвен и предоставен от Координационния център в Областната администрация на Пловдив", призовават от полицията. 

До момента в пловдивската дирекция на МВР функционират общо шест пункта за административно обслужване на бежанци от Украйна, желаещи временна закрила в нашата страна. 

В Пловдив те се намират в сектор „Миграция”, Второ, Пето и Шесто районни управления, а извън него – в районните управления в Асеновград и Карлово. 

"При необходимост ръководството на дирекцията е в готовност да предприеме необходимите действия за обособяване на още подобни гишета и в сградите на други подразделения", уверяват от МВР-Пловдив. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тъпо

Тъпо

05.04.2022 | 06:53

Престанете с това навеждане дръжте се като с емигранти.те трябва са знаят че тук е България и реда го създаваме ние...Тези твари се самозабравиха... Не преигравайте от любезност!

Отговори
3 0
Тъпо

Тъпо

05.04.2022 | 06:50

Е га ти уважението к м тия б.о.клуци...

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?