Следвайте ни

Продължава благоустрояването и ремонтът на улици в Карлово

viber icon

Продължават планираните строителни дейности в Карлово. Кметът д-р Емил Кабаиванов, ресорният заместник-кмет Николай Цветков и инж. Павлена Станева, инспектираха на 9 юли дейностите на три обекта., съобщиха от пресцентъра на община Карлово.

Благоустрояването на междублоково пространство в УПИ I-жилищен комплекс в кв. 160А по плана на Карлово е финансирано със средства от капиталовата програма от Бюджет 2021 на Общината. „С успешно завършените строителни дейности ще бъде реализирана основната цел, която  си поставихме с  проекта - подобряване достъпността и естетичния вид на жилищната среда чрез организиране на автомобилния и пешеходния достъп; отводняване на дворната площ и обновяване на зеленото пространство за обществено ползване.“, поясни д-р Кабаиванов.

В ход е реконструкцията на част от улица „Гладстон“ по плана на Карлово. Предвижда се полагане на бетонови пътни ивици на участъка, който никога до момента не е бил с настилка. Дейностите са финансирани по ПМС №360/ 10.12.2020 година.

Текущият ремонт на ул. „Пролет“ - възстановяване на асфалтова настилка след подмяна на уличната водопроводна мрежа в края на 2020 година, се извършва с бюджетни средства. 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?