1553

Потоп залива Подбалкана! Три села са под вода!

Страшно е, алармират от три села в Карловско. Порой потопи  Подбалкана, три села  са под вода. Поройният дъжд залива Столетово, Христо Даново и Богдан. Десетки къщи са наводнени, положението е страшно, алармираха местни жители от трите села.

В карловското село Богдан проливния  дъжд се излива над селото цяла нощ, но истинският порой започна тази сутрин около 7.00 часа. Селската река преля, десетки къщи са под вода, в някои тя достига един метър. Хората не могат да се евакуират, положението е страшно.

Същото е и в Столевото. Водата вече навлиза в къщите в ниската част на селото. Река Стряма преля и наводни консервната фабрика в селото, заяви кметът Мирослав Колев.

В Столетово от седем часа тази сутрин работят екипи на Гражданска защита, но стихията продължава да бушува с пълна сила. 

Пороят залива  и Христо Даново. Там също има наводнени къщи, хората са подплашени.

Очаквайте подробности!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Аааааааааа............

Аааааааааа............

05.09.2022 | 14:24

Откакто имаме „натовски” американски военни бази, в страната ни ту тук, ту там се „случват” извъмерно големи валежи и наводнени селища. Преди такива наводнения се „случваха” в Германия и някои други европейски страни с „бази”. Не че нещо, но тези самолети като си леткат в небето, май се изпускат с някои от неизвестните си „отпадни” субстанции, пък ние си мислим, че ни е сполетяло божие наказание. Махни си главата, не отивай да гласуваш по разум и съвест, а отиди да палиш свещи в църсвата!!!

Отговори
0 0
Експерт

Експерт

02.09.2022 | 09:49

И за всичко туй, разбира се, са виновни ЕС, НАТО, американците, еврогеййовете, либерастите, джендърите толерастите и марсианците! НИКОГА - косматият, прост и крадлив Ганьовски ЗААДНИК!

Отговори
5 3
Експерт

Експерт

02.09.2022 | 09:47

Като крадат с гааза си от парите за почистване на речните корита и за укрепване на диги - ТАКА ЩЕ Е ! "Патриоти", по руZZки класически олигархичен образец!

Отговори
5 3
Гого

Гого

02.09.2022 | 09:12

До идиота на в.Марица: гражданска защита отдавна няма има ПБЗН.

Отговори
1 4
водното

водното

02.09.2022 | 09:10

Сигурно е прелял някой язовир. Та реката там, е станала по пълноводна от Марица.

Отговори
5 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?