49

Полицията глоби доброволци, каращи помощи за потопените карловски села

Полицаи глобиха доброволци, тръгнали с бус към бедстващите карловски села. Случката се разиграла вчера вечерта, а за нея разказва в личния си профил във фейсбук Иван, който е един от най-активните хора, помагащи на жителите на пострадалите населени места. 

Вчера следобед той успял да уреди бус, който е предоставен от фирма за безвъзмездно ползване, за да се превозят помощи. Доброволецът отишъл в София, откъдето взел дрехи, одеяла, храна, вода, лекарства, също така печка, легла, шкафове, тоалетни принадлежности и пари, дарени от съпричастни жители на столицата. 

Бусът с помощи пристига в Карлово в първите минути на днешния ден. По пътя обаче е спрян от полицаи. Доброволецът отнася  фиш за 50 лв., защото не светела лампата, осветяваща регистрационния номер.  Иван обяснил къде и защо отива, както и че разполага само с този бус, но въпреки това му е наложена санкция. В крайна сметка помощите стигат до нуждаещите се. Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
умни и красиви шорошоядски медии

умни и красиви шорошоядски медии

19.09.2022 | 15:54

Дайте и за ония кандидат депутат от Демократична България, дето си праснал селфи: "на кални бани" от тия села!

Отговори
7 4
Богдан Попов

Богдан Попов

19.09.2022 | 15:46

Ама,че герой е бил този полицай да глоби за една крушка за осветяване на номера на човек доброволец а едва ли прави сьщото на главорезите,наркоманите и хората от голямото добро утро. За мене е един простак.

Отговори
20 4

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?