2374

Полиция бди денонощно в Богдан и Каравелово

Осигурен е денонощен полицейски обход в карловските села Богдан и Каравело, където е обявено частично бедствено положение. Това съобщиха за "Марица" от МВР в града под тепетата.  

Припомняме, че със заповед на кмета на община Карлово от вчера в населените мпревантивно е обявено частично бедствено положение във връзка с повишаване нивото на речните води. В изпълнение на заповедта вече започнаха аварийно-възстановителни работи на терен със специализирана техника.

За обезпечаване на обществения ред, гарантиране спокойствието на местните жители и подпомагане на всички дейности, обявени от Кризисния щаб, ръководството на пловдивската полиция създаде необходимата организация и планира допълнителни полицейски екипи на районното в Карлово. В ежедневния график на автопатрулите е заложен постоянен обход на територията на двете села, а през тъмната част на денонощието се включва и патрул на сектор „Специализирани полицейски сили”.

Сред задачите на униформените  е и осигуряване на постоянно наблюдение на речните нива, опазване от посегателства на ползваната техника, своевременна реакция при сигнали на хората.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?