Следвайте ни

Подменят водопровода на четири улици в Каравелово

viber icon

В Каравелово започна подмяна на водопровод на четири улици, първата копка на старта на дейностите бе направена от кмета на община Карлово и кандидат за нов мандат д-р Емил Кабаиванов.  Преди това молебен за здраве и благоденствие и успех в начинанието отслужи местният свещеник отец Рафаил.

Смяната на водопроводите на  улиците „Димитър Благоев“, „Ленин“, „Тодор Каблешков“ и „Панайот Волов“  се осъществява по европейски проект. Общата  им дължина е 2 600 метра. Ние ще продължим с подмяната на водопровод  по цялата главна улица и нейното преасфалтиране е наш ангажимент, заяви пред жителите на Каравелово Емил Кабаиванов. След това ще бъдат подменени водопроводите поне на още три улици, каза той. Кабаиванов припомни, че първата копка по този проект е предшествана от три години усилена работа – от идеята, до създаването на проекта и  спечелването му, последвано от  избора на изпълнител и старта на дейностите.  

На началото на дейностите  по проекта присъстваха досегашният кмет на Каравелово и кандидат за нов мандат Славка Червенкова, заместник-кметът на община  Карлово Данка Люртова и експерти от звеното по европейски проекти на община Карлово, както и жители на селото.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?